2016-01-19 10:09:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Bármihez kezd, nehezen halad

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jó lenne, ha ma rendszerezné az iratait, papírjait, és tervet készítene a közeljövőre – a bolygóállások most ezeknek a tevékenységeknek kedveznek. A Merkúr hátráló mozgásban van, új feladatokba most még ne vágjon bele. A Merkúr kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal, így könnyen elképzelhető, hogy váratlanul viták kereszttüzében találja magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Sajnos számolnia kell azzal, hogy a terveit keresztülhúzhatják. A Merkúr hátráló mozgásban van. Ha egy fontos találkozóval kapcsolatban rossz érzései vannak, inkább halassza el. A Merkúr és a Mars kellemetlen kapcsolatban állnak egymással. Sok kritikát kell ma elviselnie…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. A Merkúr kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal, és ráadásul hátráló mozgásban látszik az égen. Legyen óvatos, és nagyon türelmes. Ma nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan azt elképzelte.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. A Merkúr hátráló mozgásban van, kellemetlen fényszöget vet az Uránuszra. Minden téren ellenállásba ütközik, bármihez kezd, nehezen halad a dologgal. Konfliktusokba kerülhet valakivel, akivel a közelmúltban összeveszett, és még nem tisztázták a helyzetet. Most itt a lehetőség, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll. A Merkúr hátráló mozgásban van, és az Uránusszal feszült kapcsolatba került. Ma mindenki ingerült. Elég egy apróság, és önt is kihozhatják a béketűrésből, holott önnek kellene a békebíró szerepét játszania.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ám a Merkúr hátráló mozgásban van, és ez nem tesz jót önnek. Semmi sem megy úgy, ahogyan eltervezte. Kissé zavaróan hat, hogy a Vénusz és a Jupiter is kellemetlen kapcsolatban vannak egymással. A szerelmi vallomásokat ma ossza el kettővel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr hátráló mozgásban van, és kellemetlenül kapcsolódik az Uránusszal. Kezdje higgadtan a napot, ne tervezzen mára túl sokat. Lehetőleg ne menjen bele semmilyen vitába, mert csak bosszúsága lesz belőle, előrébb így nem jut.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr hátráló mozgásban van, és kellemetlen fényszögben kapcsolódik az Uránuszhoz. Ma csökönyösen ragaszkodik a véleményéhez, és nehezen működik együtt másokkal. A feszültség előbb, vagy utóbb robbanni fog.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Merkúr hátráló mozgásban van - ez nem az ön napja. Idegesítő apróságok zavarják meg a munkában. A Vénusz is kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Ne vegye komolyan a párja szavait!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. A Merkúr hátráló mozgásban van, és kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Ma mindenért keményebben meg kell dolgoznia, mint egyébként. Ön azonban nem az a fajta ember, aki könnyen feladja, a kitartása garantálja a sikert.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap elég zűrösnek látszik, több okból is: a Merkúr hátráló mozgásban van, és kellemetlen fényszögben az Uránusszal, a Vénusz kedvezőtlen fényszögben áll a Jupiterrel. Veszekedésekbe keveredhet, és igazságtalan kritikát kap a felettesétől, ami különösen rosszul érinti. Ne hagyja magát megfélemlíteni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen nagyon óvatos. A Merkúr hátráló mozgásban van. Minden amivel ma foglalkozik, bosszúságot és nehézségeket okozhat. Gondolja át a terveit még egyszer. A szerelemben is több a látszat, mint a valóság. A ma létrejövő kapcsolatok nem lesznek túl tartósak, mert a Vénusz kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: